onsdag 25 mars 2015

Gratis värdering, köp, tömning samt flyttstädning av hem eller delar därav. Dödsbon (sterbhus)

Sterbhus / dödsbon köpes - Vi köper upp hela hem eller delar därav. Diskret snabb handläggning. Även flyttstädning & röjning. 30 års erfarenhet av handel med antika föremål.

Sterbhus / dödsbon köpes - Vi köper upp hela hem eller delar därav.

Du kan med säkerhet/trygghet lägga dina uppdrag i våra händer. Om Ni önskar tar vi hand om allt från flytt till städning. Även vinds & källarröjning. Vid akut avflyttning arbetar vi både röda dagar & sena kvällar.

Kostnadsfria besök där vi värderar lösöret, och utifrån detta ger bud, lämnar kostnadsförslag för våra flytt- och städkostnader. Betalning via konto eller kontanta medel om så önskas.




Sterbhusakuten köper och röjer dödsbon, vindar och förråd. Vi utför tömningar i Stockholm, Lidingö, Danderyd, Nacka, Norrtälje, Värmdö samt i områdena kring Uppsala, Enköping, Västerås, Eskilstuna, Norrköping, Söderköping. Även andra delar av landet kan vara aktuella. 
Kontakta oss för information om uppdrag på din ort.

Första steget är att vi bokar en tid för att på plats göra en värdering av inventarierna och räkna på arbetet som ska utföras.

Därefter ger vi er en offert.

Om värdet på bohaget överstiger arbetskostnaden betalar vi er mellanskillnaden.

Självklart kan ni även välja att bara sälja delar av bohaget och utföra resterande arbete själva.

Alla värderingar är kostnadsfria och helt utan förpliktelser.

De utförs av våra värderingsmän med goda kunskaper om designföremål, möbler och antikviteter.

Tack vare värderingsmännens kompetens kan ni lita på att vår värdering av bohaget är trovärdig och överensstämmer med det marknadsmässiga värdet.

Under värderingsbesöket är det vanligt att vi fotograferar delar av bohaget för att i efterhand kunna sammanställa vår värdering på ett tillförlitligt sätt.

Vissa föremål kräver noggranna efterforskningar för att vi ska kunna göra en korrekt bedömning av värdet. Vi har ett brett kontaktnät inom antikbranschen och andrahandsmarkanden och strävar alltid efter att få ut bästa möjliga pris för era saker, vilket i slutändan ger er mer pengar i handen.

Vid försäljning av dödsbon är det vanligt att anhöriga själva vill spara en del av bohaget. Dessa föremål inkluderar vi givetvis inte i vår värdering. Kom därför ihåg att plocka undan sådana föremål före värderingsbesöket eller tala om för värderingsmännen vilka saker ni ska behålla.

När ni har accepterat vår offert kommer vi överens om ett datum för tömningsarbetet.

På utsatt tid ser vi till att alla inventarier bortforslas så att bostaden blir tom och redo för slutstädning.

Om ni vill får ni närvara i bostaden på tömningsdagen, men det är inte nödvändigt. Räkna med att tömningen av ett dödsbo tar åtminstone en dag i anspråk. Som när man flyttar och ska packa allt i lådor, sortera bord det som ska slängas.

Om ni även har beställt städning, slutstädar vi bostaden enligt Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning innan vi återlämnar nycklarna till er.

Vi strävar efter att återanvända bohaget i så stor utsträckning som möjligt. De återanvändbara föremålen säljs vidare till våra olika samarbetspartner eller skänks till hjälporganisationer.

Övriga föremål körs till närmaste återvinningscentral för företag.

Vi samarbetar inte med bara en specifik organisation, utan skänker till någon av de lokala aktörerna i närheten av tömningsplatsen för att minska transporterna.

Självklart kan ni ändå komma med önskemål om ni föredrar någon särskild organisation, så försöker vi ordna detta. Själva bortforslingen utförs i regel av två man med en lastbil.

Vi tömmer även vindar och förråd och kan också hjälpa till med flyttar.

Snabb betalning. Vi betalar er för dödsboet senast på tömningsdagen. Säljer ni via ett auktionshus får ni räkna med minst en månads väntetid innan ni har pengarna på kontot.

Om värdet på bohaget är högre än våra arbetskostnader betalar vi er mellanskillnaden.
Betalningen sker alltid innan arbetet påbörjas.

Ni kan välja kontant betalning och får då pengarna i handen när ni lämnar över nycklarna till objektet eller samma dag som vi tömmer dödsboet. Om ni väljer betalning via banköverföring gör vi överföringen senast på dagen för tömningen och pengarna finns på ert konto 1-2 dagar senare.


Det sista steget vi kan hjälpa till med är slutstädning av bostaden.

Att flyttstäda en bostad kräver väldigt mycket tid och energi av en privatperson utan rätt utrustning och material. När du beställer städning av oss garanterar vi att jobbet blir ordentligt och professionellt utfört.

Vi lämnar alltid nöjd kund-garanti på alla städuppdrag.

Detta innebär att vi omgående åtgärdar eventuella brister från påpekande om att ni inte är nöjda.

Vill du veta mer får du gärna höra av dig.
 

Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Tel: 076-323 10 22 


Sterbhusakuten
Antik, Design, Vintage, Retro
Vi innehar F-skatt   Vi är momsregistrerade
info@sterbhusakuten.se
www.Sterbhusakuten.se

Gilla oss på facebook
https://www.facebook.com/Sterbhusakuten-1431449753815882/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar